Boek hier Het Stripverhaal

bestel hier uw stripverhaal

Te Koop


Deze stripverhalen zijn exclusief te koop het zijn de laatste exemplaren


De Man Zonder Verhaal

Er was eens een Ierse mandenvlechter die nooit iets te vertellen had, tot hij bij het behekste moeras wilgen gaat snijden. Daar beleeft hij de vreemdste avonturen; hij ontmoet zijn overleden ouders en maakt zelfs zijn eigen begrafenis mee... 

Een expressief verhaal voor jong en oud . verstript door Dominique Dewulf 

Stripverhaal is Te Koop

heb je interesse in deze stripverhaalstuur dan een kaartje met 5 euro +2 postzegels van 2 eurotussen een kaart naar het volgende adres 

Dominique Dewulf

Julius Sabbestraat 45

8530 Harelbeke 

zodra ik het ontvangen hebt wordt de strip in de loop van de volgendeweek opgestuurt 

Het Volgende stripverhaal Wordt Verwacht in 2020

De Kortrijkse Moorden Deel 1 - 2 - 3

De Moord Op De Antiekhandelaar

Deel 1


in het eerste deel word de antiekhandelaar vermoord. Hoofdinspecteur Dominique Dewulf wordt ter plaatse geroepen en treft naast het lijk een kapot beeld, het moordwapen en wit poeder. Annemarie, de tijdelijke partner van Dominique, herkent het kapotte beeld uit het dossier van een oude moord van tien jaar geleden op een antiekhandelaar uit Antwerpen. De dader had zich destijds dood geschoten. Er waren echter nog een aantal zaken onduidelijk die niet onderzocht geweest zijn omdat de zaak gesloten was. Door deze nieuwe moord wordt de zaak terug geopend. Hebben de twee moorden iets met elkaar te maken en heeft deze moord iets te maken met het witte poeder naast het lijk?  

Roof

Deel 2


In het 2de deel van deze strip volgen we commissaris Dominique Dewulf van het politiecommissariaat Kortrijk. Samen met inspecteur Annemarie en Els probeert commissaris Dewulf een zaak van een kunstroof, waar Luc en Annie De Graaf het leven bij laten, op te lossen. De politie komt al gauw bij verdachte Alex Vansteenkiste terecht, die al meerdere misdaden op zijn kerfstok heeft. Wat volgt is een spannend verhaal waar de politie de verdachte achter na zit tot in het provinciedomein De Gavers.  

Wraak

Deel 3

In het 3de deel laatste deel Alex Vansteenkiste nog steeds op vrije voeten. Commissaris Dominique Dewulf wil hem kost wat kost opsluiten. Hij wordt echter door de hoofdcommissaris op ziekteverlof gezet vanwege de schotwonde die hij tijdens het vuurgevecht met de gangsters heeft opgelopen. Dan slaat het noodlot toe. Jolien, de dochter van Dominique, wordt door Alex en zijn bende ontvoerd. De ontvoerders eisen losgeld. Dominique gaat in zijn eentje achter de ontvoerders aan. Wordt Alex uiteindelijk gevangen en hoe loopt het af voor Dominique en zijn dochter ?  

heb je interesse in deze stripverhaal

stuur dan een kaartje met ???? tussen een kaart naar het volgende adres

                                      Dominique Dewulf
                                           Julius Sabbestraat 45
                                   8530 Harelbeke

zotra ik het ontvangen is word de week er na opgestuurd

alvast bedankt

Boek hier Het Stripverhaal